Over ons

Een betrokken familiebedrijf

Bij het uitbesteden van uw logistieke processen gaat het om vertrouwen. Als familiebedrijf met een historie van meer dan 35 jaar, realiseren we ons dat als geen ander.

In 1985 zijn wij begonnen vanuit de visie om ondernemers te ondersteunen in import- en exportopdrachten. Al gauw kwam hier opslag en voorraadbeheer bij en inmiddels is Straver Logistics uitgegroeid tot uw partner in fulfilment, warehousing en transport. Met onze strategie ‘groeien door kwaliteit’ bouwen we dit voor onze huidige en toekomstige klanten verder uit.  

Een vast team

Ons vaste team staat klaar om uw bedrijf te ontzorgen van de logistieke processen, zodat u de focus kunt houden op wat voor u belangrijk is. Bij het uithanden geven van uw logistieke processen kijken wij altijd naar de wensen van u en uw klanten. Deze wensen verwerken wij in een voor u op maat gemaakt proces waarbij klanttevredenheid op nummer één staat. Wij werken niet via standaardprocessen of oplossingen, maar leveren logistiek op maat.  

Onze kracht

Persoonlijke benadering en flexibiliteit is onze kracht en wordt door onze klanten als kenmerkend gezien. Wij denken proactief mee, blijven innoveren en dragen bij aan het succes van professionele mkb-bedrijven maar ook aan startende webshophouders met een droom. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen hoe we uw logistieke uitdaging tot een succes kunnen brengen!   

Hoe de wind waait kunt u niet bepalen, wel hoe u uw zeilen zet
Cor Straver | Oprichter

MVO en duurzaamheid

Binnen onze organisatie zien wij ons hechte team als de reden van ons succes. Duurzame inzet van ons personeel staat hierbij centraal. Wij kunnen dit garanderen door ons continu te richten op veilig werken en een fijne werkomgeving.

Ook werken wij aan een mvo-beleid waarbij wij zorgdragen voor onze omgeving en het milieu. Ieder jaar zorgen wij voor een budget voor diverse ontwikkelingen als duurzame verlichting, efficiënt energiebeheer, afvalscheiding en recycling van materialen. 

Scroll naar boven