Warehousing & Value Added Logistics

Opslag en voorraadbeheer

Bij Straver Logistics houden we uw goederen op voorraad in ons Borg Klasse 3 beveiligde warehouse.  Dankzij onze gevarieerde opslagmogelijkheden bieden wij altijd een passende oplossing. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het type goederen dat u wilt opslaan.

Het voorraadbeheer wordt ondersteund door ons moderne Warehouse Management Systeem. Het systeem draagt zorg voor een efficiënte wijze van opslag waardoor uw opslag kosten zo laag mogelijk gehouden worden.

Voor ons is betrouwbare informatie over uw opgeslagen goederen en uw voorraadbeheer een vereiste. Via ons klantportaal krijgt u realtime toegang tot gegevens als voorraadniveau’s, ontvangsten, orders en retourzendingen.

Borg klasse 3 beveiligd warehouse

Ons warehouse is volledig uitgerust met bouwkundige, elektronische en organisatorische maatregelen zodat wij voldoen aan de zogeheten Borg klasse 3 certificering. Deze maatregelen zorgen ervoor dat uw goederen extra goed beveiligd in ons warehouse opgeslagen liggen.

Naast deze maatregelen is ons warehouse voorzien van camerabeveiliging en toegangscontrole.

Value Added Logistics

Value Added Logistics is het creëren van toegevoegde waarde in de logistieke keten. Naast de reguliere werkzaamheden als orderverwerking en transport biedt Straver Logistics extra diensten aan in de vorm van verpakken, ompakken, labelen en het assembleren van producten. Ons team staat klaar om uw wensen uit te voeren.

24/7 inzicht in de live status van uw order, de voorraadstanden en de voortgang binnen ons magazijn
Opslagmogelijkheden voor ruim 12.000 voorraadposities
Hoog beveiligingsniveau (Borg klasse 3)
Uitvoeren van diverse waarde toevoegende activiteiten (VAL)

Bij Straver Logistics ben je geen ‘nummertje’ als klant. Er wordt altijd meegedacht door het hele team en geen uitdaging is hen te veel. Het contact verloopt altijd prettig en de reactiesnelheid is hoog. Een absolute aanrader indien je op zoek bent naar een betrouwbare logistieke partner!
Youssef | iSetchi

Warehousing & Value
Added Logistics

Opslag en voorraadbeheer
Beveiligd magazijn (RK3)
VAL-activiteiten

Veelgestelde vragen over Warehousing & Value Added Logistics

Staat jouw vraag hier niet tussen? Voor overige vragen zie ook onze uitgebreide FAQ pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke uitdaging en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen drie uur contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven