Onze diensten

Als logistiek partner met jarenlange ervaring, bieden wij diverse diensten. Wij nemen het complete logistieke proces uit handen, zodat u kan focussen op de voor u belangrijke zaken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Fulfilment

Via ons geoptimaliseerde fulfilmentproces verlagen wij uw kosten en zorgen we voor een snelle en zorgvuldige afhandeling, uitstekende communicatie én persoonlijke aandacht voor uw gehele logistieke proces.

Warehousing & VAL

Na de ontvangst van uw goederen  worden deze veilig opgeslagen in ons gecertificeerde magazijn. Ons magazijn biedt ruimte voor meer dan 15.000 voorraadposities. Naast onze veilige opslagmogelijkheden bieden we ook diverse VAL-services aan.

Transport & Forwarding

Wij verzorgen uw transport wereldwijd, van pakket tot zeecontainer. Via ons betrouwbare netwerk vervoeren wij uw goederen via de weg, door de lucht en over zee.

Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke uitdaging en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen drie uur contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven