Fulfilment

Logistieke totaaloplossing op maat

Wij bieden een totaaloplossing op maat voor al uw logistieke activiteiten. Denk hierbij aan het verzorgen van het transport vanaf uw (internationale) leverancier naar ons magazijn, het afhandelen van B2B- en B2C-orders uit uw webshop of ander verkoopkanaal, tot aan de verzending naar de door u gewenste eindbestemming wereldwijd. Van een startende webshop met een laag volume tot MKB’ers met een hoog volume en van groothandel opererend binnen NL tot internationaal opererende webshop, ons team staat voor u klaar.

B2B- en B2C-orderverwerking

Bij het uitbesteden van uw orderverwerking kunnen we ons voorstellen dat u voorkeuren heeft. Om die reden gaan wij met u in overleg om zo tot het gewenste proces te komen. Hierin hebben wij de adviserende rol en maakt u zelf de keuze in de wijze van aanlevering van uw goederen, vervoerder per bestemming, bezorgopties (wanneer en waar) en de verpakkingswijze.

Retourproces

Het retourproces van uw webshop is veelal van onderschat belang. Een snelle, goede en duidelijke afhandeling van uw retourzendingen zorgt voor een verbeterde klantloyaliteit. Als logistiek dienstverlener beseffen we dat ons als geen ander en daarom bieden wij hiervoor een complete oplossing op maat. U bepaalt de stappen van het proces, wij zorgen voor de efficiënte afhandeling en informatievoorziening voor u en uw klanten.

Onze retourafdeling werkt via klantspecifieke protocollen en verzorgt diverse ompakwerkzaamheden om uw producten na het retourneren weer als ‘nieuw’ aan uw voorraad toe te voegen.

Modern WMS en Web-portaal

Om ons werk zorgvuldig en efficient uit te kunnen voeren, maken wij gebruik van een modern WMS (warehouse management systeem). Dit biedt ons en onze klanten diverse opties om het proces naar wens in te richten.

Naast ons WMS beschikken wij over een klantportaal, welke 24/7 inzage geeft in de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Denk hierbij aan realtime orderstatussen, actuele voorraadstanden en de verwerking van aangeleverde goederen of retourzendingen. Zo bent u altijd op de hoogte van uw logistieke activiteiten.

Contracten met diverse vervoerders

Om te voldoen aan de wensen van onze klanten, hebben wij contracten met diverse vervoerders als DHL, DPD, Fedex, PostNL en Redjepakketje (shiplee). Op deze wijze verzorgen wij de verzending van al uw (brievenbus)pakketten en pallets.

Via dit netwerk kunnen wij de mogelijkheid bieden om uw B2C-orders binnen Nederland welke voor 10.00 uur bij ons zijn aangemeld nog dezelfde avond te laten bezorgen bij uw klant. Voor België bieden wij een next-day levering aan voor orders welke tot 20.30 uur bij ons zijn aangemeld. Voor de overige bestemmingen binnen Europa bieden wij levertijden tussen 2 tot 4 werkdagen.

Naast de pakketzendingen binnen Europa verzorgen wij ook uw pakketzendingen wereldwijd middels onze express-service.

Alle webshopintegraties

Wij verwerken uw orders op een efficiënte wijze dankzij ons geavanceerde WMS dat eenvoudig te koppelen is aan alle ERP-systemen (webshopintegraties). Wij hebben jarenlange ervaring met aansluitingen op diverse systemen als Exact-online, WooCommerce, Magento, Bol.com, Shopify, CCV-Shop, Shoptrader en Lightspeed. Door onze interne IT-afdeling blijft het bouwen en onderhoud van deze koppelingen volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen bij problemen en zorgen we voor een ruisloze orderstroom.

Zo verzorgen wij de order-import vanuit uw systeem, orderafmelding in uw systeem en track & trace terugkoppeling naar uw klant. Naast de orderstroom bieden wij ook een mogelijkheid tot voorraadsynchronisaties in uw webshop, zo blijft uw voorraad actueel en is nee-verkoop uitgesloten.

Totaaloplossing op maat
B2B- en B2C-orderverwerking
Verzending wereldwijd
Same day levering in Nederland en next day levering in België
Jarenlang ervaring met alle webshop koppelingen
Vaste aanspreekpunten op onze supportafdeling

Straver Logistics verzorgd voor ons de logistiek vanuit onze leverancier tot eindconsument en al 5 jaar naar volle tevredenheid. Straver denkt proactief met ons mee met logistieke uitdagingen en mede hierdoor hebben wij een mooie groei kunnen doormaken.
Bas | Lureaux Shoes

Warehousing & Value
Added Logistics

Opslag en voorraadbeheer
Beveiligd magazijn (RK3)
VAL-activiteiten

Veelgestelde vragen over fulfilment

Staat jouw vraag hier niet tussen? Voor overige vragen zie ook onze uitgebreide FAQ pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke uitdaging en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen drie uur contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven