Keurmerk.info

Straver Logistics: Partner van Keurmerk.info

Net als Keurmerk.info vindt Straver Logistics veilig en betrouwbaar winkelen op het internet enorm belangrijk. Voor veel webshops is de logistiek een belangrijk onderdeel om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Een onbetrouwbare partner in de logistiek kan de betrouwbaarheid van een webshop enorm schaden. Keurmerk.info en Straver Logistics zijn een partnerschap aangegaan omdat Keurmerk.info, als onafhankelijke branche organisatie, overtuigd is van de logistieke dienstverlening van Straver Logistics.

Straver Logistics aan de andere kant is altijd op zoek naar partners die kwaliteit en betrouwbaarheid nastreven om mee samen te werken. Met meer dan 4500 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland en we zijn dan ook erg trots om als officiële partner erkend te worden.

Wij zien het als een bevestiging dat we goed bezig zijn en blijven ons inzetten om de veiligheid en met name de betrouwbaarheid p het gebied van logistiek te verbeteren.

 

 

Indien je vragen hebt over hoe wij te werk gaan en wat we voor uw webshop kunnen betekenen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. KLIK HIER VOOR ONZE CONTACTGEGEVENS.

Wil je meer weten over KEURMERK.INFO. Via DEZE LINK kom je op onze pagina terecht op hun website.