E-FulFilment

Straver Logistics, voor uw webshop

E-fulfilment is het afhandelen van orders uit webshops. Een goede opvolging van een bestelling is één van de belangrijkste reden voor een klant om nogmaals in uw webshop te bestellen. 

E-fulfilment wordt onterecht wel eens als een last gezien omdat er in dit proces veel fout kan gaan maar bij Straver Logistics zien we dit proces als een kans.

Straver logistics focust zich bij E-fulfilment in het optimaliseren van het proces om kosten te verlagen,  een snelle en zorgvuldige afhandeling, uitstekende communicatie en persoonlijke aandacht voor elke bestelling.

Betrouwbaarheid is belangrijk

Onbetrouwbaarheid is funest voor een webshop. Met name bij bestellingen van uw klanten. Er is niets erger dan nee te moeten verkopen.

Straver Logistics verzorgt meer dan 1.000.000 orders per jaar en we hebben een erg hoge uitleverbetrouwbaarheid.

betrouwbaarheid

 

 

Wat doen wij goed?

Niet alleen onze betrouwbaarheid maakt Straver Logistics de ideale partner voor webshophouders.

Zo hebben we ook een naadloze aansluiting op ieder systeem
We hebben integraties met Bol.com, Magento, WooCommerce, CCV-Shop, Shopify, Shoptrader en Exact Online.

Ook als uw systeem hier niet tussen staat kunnen wij u ongetwijfeld voorzien.

Snelle en zorgvuldige afhandeling

Al onze collega’s begrijpen hoe belangrijk een zorgvuldige afhandeling is voor u en uw klant. Elke order wordt als een kans aangegrepen om het succes van onze klanten te vergroten.

Persoonlijke verpakkingen en maatwerk

Wij gaan verder dan andere logistieke organisaties. Afhankelijk van uw wensen gebruiken we unieke eigen verpakkingen en plakband en schrijven we zelfs persoonlijke berichten voor uw klanten met de hand.

Proactief en flexibel

Samen een goed idee is morgen starten. Door korte lijnen en persoonlijk contact kunnen we snel schakelen. Daarnaast denken wij proactief met u mee om uw logistieke proces te blijven verbeteren.

Wilt u weten wat wij voor uw webshop kunnen betekenen? 
Neem contact met ons op!